Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12171
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудка, Ангеліна Анатоліївна-
dc.contributor.authorDudka, Anhelina Anatolievna-
dc.date.accessioned2024-08-12T08:02:49Z-
dc.date.available2024-08-12T08:02:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДудка А. А. Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудука // The 4th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (May 26-28, 2024). – Lviv : SPC «Sciconf.com.ua», 2024. – С. 39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12171-
dc.descriptionThe results of research in the conditions of the Left Bank Forest-Steppe of Ukraine on the study of the effect of fertilizer application on the quality indicators of grain of various soybean varieties are presented.uk_UA
dc.description.abstractПредставлені результати досліджень в умовах Лівобережного Лісостепу України з вивчення впливу внесення добрив на якісні показники зерна різних сортів сої.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherSPC «Sciconf.com.ua»uk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectдобриваuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectsoybeansuk_UA
dc.subjectfertilizersuk_UA
dc.subjectgrain qualityuk_UA
dc.titleОсобливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the formation of protein and fat content in soybeans depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf719,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.