Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12177
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Є.-
dc.contributor.authorСамілик, М.-
dc.contributor.authorDemidova, E.-
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.date.accessioned2024-08-12T10:10:35Z-
dc.date.available2024-08-12T10:10:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДемидова Є. Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихи [Електронний ресурс] / Є. Демидова, М. Самілик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – Сер. «Харчові технології». – Львів, 2023. – Т. 25, № 100. – С. 88-93. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f10014. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12177-
dc.descriptionIn the process of food production, it is important not only to obtain a high quality product, but also to minimize industrial waste and reduce energy costs for the process. Recently, customers have been paying particular attention to the biological value of products, and the popularity of organic and natural products is growing. The search for new types of unconventional raw materials and the choice of a rational method of their processing is an important task for scientists and manufacturers. The aim of the study is to develop a technology for the production of a powdered food additive by using wild-growing raw materials of regional importance by osmotic dehydration. The use of osmotic dehydration preserves their biological value and organoleptic properties.uk_UA
dc.description.abstractУ процесі виробництва продуктів харчування важливо не тільки отримати продукт високої якості, але й мінімізувати виробничі відходи та зменшити витрати енергії на процес. Останнім часом споживачі звертають особливу увагу на біологічну цінність продуктів, а популярність органічних і натуральних продуктів зростає. Пошук нових видів нетрадиційної сировини та вибір раціонального методу її переробки є важливим завданням для науковців та виробників. Метою роботи є розробка технології виробництва порошкоподібної харчової добавки з використанням дикорослої сировини регіонального значення методом осмотичного зневоднення. Використання осмотичного зневоднення дозволяє зберегти їх біологічну цінність та органолептичні властивості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectосмотична дегідратаціяuk_UA
dc.subjectобліпихаuk_UA
dc.subjectпорошкові харчові добавкиuk_UA
dc.subjectosmotic dehydrationuk_UA
dc.subjectsea buckthornuk_UA
dc.subjectpowdered food additivesuk_UA
dc.titleРозробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихиuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a powdered food additive based on sea buckthorn fruituk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.