Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСпицький, Віктор Володимирович-
dc.contributor.authorSpitsky, Viktor-
dc.date.accessioned2024-09-19T13:08:04Z-
dc.date.available2024-09-19T13:08:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12387-
dc.descriptionImproving the technology of frozen semi-finished products using vegetable raw materials will allow to expand the range of products of high biological value for different population groups, in particular for vegans. Such products made with the use of protein hydrolysates, rapeseed and coconut oils, structure-forming agents, flavoring additives can become an alternative to products using animal meat, as they do not contain cholesterol, have a high biological value and do not harm the environment in production process. The use of a wide range of plant raw materials in the production of frozen semi-finished products will allow designing the necessary composition of the product, enriching it with vitamins, minerals, fiber, and unsaturated fatty acids to meet the needs of the human body.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалення технології заморожених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини дозволить розширити асортимент продукції високої біологічної цінності для різних груп населення, зокрема для веганів. Такі вироби, виготовлені з використанням білкових гідролізатів, рапсової та кокосової олій, структуроутворювачів, смако-ароматичних добавок можуть стати альтернативою продуктів з використанням тваринного м’яса, як такі, що не містять холестерину, мають високу білогічну цінність та не приносять шкоди навколишньому середовищу в процесі виробництва. Застосування широкого спектру рослинної сировини у виробництві заморожених напівфабрикатів дозволить спроектувати необхідний склад продукту, збагатити його вітамінами, мінеральними речовинами, клітковиною, ненасиченими жирними кислотами для забезпечення потреб людського організму.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherSNAUuk_UA
dc.subjectвеганuk_UA
dc.subjectзаморожений напівфабрикатuk_UA
dc.subjectбілковий ізолятuk_UA
dc.subjectveganuk_UA
dc.subjectfrozen semi-finished productuk_UA
dc.subjectprotein isolateuk_UA
dc.titleУдосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of frozen semi-finished products for burgers using vegetable raw materialsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_Спицький В.В._репозитарій.pdf
  Restricted Access
798,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.