Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12467
Назва: | Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика" |
Інші назви: | Improvement of the technology of marinated meat semi-finished products in the conditions of PrJSC "Myronivska Poultry Farm" |
Автори: | Рева, Євгеній Іванович Reva, E. I. |
Ключові слова: | січені напівфабрикати порошок оболонок люпину пельмені chopped semi-finished products lupine shell powder dumplings |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту січених напівфабрикатів, визначено перспективи застосування порошку оболонок люпину. Розглянуто особливості виробництва порошку оболонок люпину, його властивості та харчова цінність. Було розроблено рецептурний склад та технологічну схему виробництва січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Було досліджено сенсорний аналіз органолептичних показників якості січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Визначено показники якості січених напівфабрикатів та зміну їх властивостей під час зберігання. Проведено аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. |
Опис: | The aim of the work is to improve the technology of chopped semi-finished products using lupine shell powder. The paper reviewed the literature on modern technology and the assortment of chopped semi-finished products, determined the prospects for the use of lupine shell powder. Features of production of lupine shell powder, its properties and nutritional value are considered. A recipe composition and technological scheme for the production of chopped semi-finished products using lupine shell powder was developed. Sensory analysis of organoleptic quality indicators of chopped semi-finished products using lupine shell powder was investigated. Quality indicators of chopped semi-finished products and changes in their properties during storage were determined. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan for the production of an innovative product was developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12467 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Рева.pdf Restricted Access | 753,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.