Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКористов, Віталій Леонідович-
dc.contributor.authorKoristov, Vitaly Leonidovich-
dc.date.accessioned2024-12-20T08:17:35Z-
dc.date.available2024-12-20T08:17:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошельuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12857-
dc.descriptionThe purpose of the qualification work is to improve the technology of sugar cookies using nut meals. The work identifies technological and economic aspects of the production of cookies using nut meals, analyzes modern technologies of sugar cookies using nut meals. The content of the main recipe components in the composition of cookies is scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model cookie system is studied. A technological scheme of production and recipe composition of cookies are developed. An analysis of the technology is carried out and hazardous factors are identified, a HACCP plan for the production of an innovative product is developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва печива з використанням горіхових шротів, проведено аналіз сучасних технологій цукрового печива з використанням горіхових шротів. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі печива, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи печива. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад печива. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectцукрове печивоuk_UA
dc.subjectгоріхові шротиuk_UA
dc.subjectшрот волоського горіхуuk_UA
dc.subjectsugar cookiesuk_UA
dc.subjectnut mealsuk_UA
dc.subjectwalnut mealuk_UA
dc.titleУдосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротівuk_UA
dc.title.alternativeImproving sugar cookie technology using nut mealuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Користов В.Л._авт.pdf
  Restricted Access
1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.