Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13071
Назва: | Обґрунтування системи електрообладнання цеху пастеризації молока ферми ВРХ ТОВ «Велетень» з модернізацією системи Шосткинського району Сумської області |
Інші назви: | Justification of the electrical equipment system for the milk pasteurization workshop of the cattle farm LLC "Veletin" with the modernization of the system in the Shostka district of the Sumy region |
Автори: | Бурнос, Сергій Миколайович Burnos, Serhiy Mykolayovych |
Ключові слова: | ефективність електротехнологічний комплекс первинна обробка молока efficiency electrotechnological complex primary milk processing |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Інженерно-технологічний факультет ; наук. керівник Ю. В. Сіренко |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі розглянуто підвищення ефективності роботи електротехнологічного комплексу первинної обробки молока на прикладі ТОВ «Велетень» м. Глухів Шосткинського району Сумської області. Аналіз існуючої системи первинної обробки молока на підприємстві виявив можливості для її удосконалення. Окремо було розглянуто використання ультразвуку для обробки молока, зокрема розробку пристрою для ультразвукової обробки, вибір генератора та випромінювача. Ультразвукова обробка покращує мікроструктуру молока, знижує кількість мікроорганізмів і стабілізує хімічний склад. |
Опис: | The thesis considers increasing the efficiency of the electrotechnological complex for primary milk processing using the example of LLC "Veleten" in the city of Glukhiv, Shostka district, Sumy region. Analysis of the existing system of primary milk processing at the enterprise revealed opportunities for its improvement. The use of ultrasound for milk processing was separately considered, in particular, the development of a device for ultrasonic processing, the selection of a generator and emitter. Ultrasonic processing improves the microstructure of milk, reduces the number of microorganisms and stabilizes the chemical composition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13071 |
Розташовується у зібраннях: | Інженерно-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
141_Бурснос С.М._робота.pdf Restricted Access | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.