Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorСалогуб А. Н.-
dc.contributor.authorSalohub, A. N.-
dc.date.accessioned2013-09-25T08:35:40Z-
dc.date.available2013-09-25T08:35:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСалогуб А. М. Оцінка м’ясних якостей бугайців української м’ясної породи [Електронний ресурс] / А. М. Салогуб // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 1(22). – С. 3-5.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1327-
dc.descriptionThe results of experimental researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of the Ukrainian meat breed hammered in age 18 months.uk_UK
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень з вивчення забійних та м’ясних якостей бугайців української м’ясної породи племінного заводу ТОВ АФ "Україна" Шосткінського району забитих у віці 18 місяців. Приведены результаты экспериментальных исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков украинской мясной породы забитых в возрасте 18 месяцев.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectбугайціuk_UK
dc.subjectзабійні та м’ясні якостіuk_UK
dc.subjectбычкиuk_UK
dc.subjectубойные и мясные качестваuk_UK
dc.subjectbull-calvesuk_UK
dc.subjectfor slaughter and meat qualitiesuk_UK
dc.titleОцінка м’ясних якостей бугайців української м’ясної породиuk_UK
dc.title.alternativeОценка мясных качеств бычков украинской мясной породыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
01.pdf308,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.