Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Біловодська, Марина | - |
dc.contributor.author | Bilovodska, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-24T08:34:52Z | - |
dc.date.available | 2025-02-24T08:34:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Біловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481 | - |
dc.description | The features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health. | uk_UA |
dc.description.abstract | Висвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський державний університет | uk_UA |
dc.subject | наноматеріали | uk_UA |
dc.subject | нанотехнології | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | nanobiotechnology | uk_UA |
dc.subject | nanomaterials | uk_UA |
dc.subject | nanobiosensors | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Nanotechnology in the food industry | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нанотехнології в харч.пром._тези.pdf | 149,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.