Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіловодська, Марина-
dc.contributor.authorBilovodska, Marina-
dc.date.accessioned2025-02-24T08:34:52Z-
dc.date.available2025-02-24T08:34:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481-
dc.descriptionThe features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський державний університетuk_UA
dc.subjectнаноматеріалиuk_UA
dc.subjectнанотехнологіїuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectnanobiotechnologyuk_UA
dc.subjectnanomaterialsuk_UA
dc.subjectnanobiosensorsuk_UA
dc.titleНанотехнології у харчовій промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeNanotechnology in the food industryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нанотехнології в харч.пром._тези.pdf149,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.