Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1363
Назва: Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції
Інші назви: Генетические особенности мясо-яичных кур улучшенной популяции
Автори: Хвостик, В. П.
Бондаренко, Ю. В.
Хвостик, В. П.
Бондаренко, Ю. В.
Khvostik, V. P.
Bondarenko, Yu. V.
Ключові слова: морфологічні ознаки яєць
генетична структура
спадковий тягар
морфологические признаки яиц
генетическая структура
наследственный груз
morphological characters of eggs
genetic structure
genetic load
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Хвостик В. П. Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції [Електронний ресурс] / В. П. Хвостик, Ю. В. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 200-203.
Короткий огляд (реферат): Надано результати вивчення морфологічних ознак яєць, генетичної структури за овопротеїновими локусами, рівня спадкового тягаря у м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції вітчизняної селекції, отриманих внаслідок різноспрямованих схрещувань вихідної субпопуляції з півнями провідних імпортних кросів. Представлены результаты изучения морфологических признаков яиц, генетической структуры за овопротеиновыми локусами, уровня наследственного груза у мясо-яичных кур улучшенной популяции отечественной селекции, полученных вследствие разнонаправленных скрещиваний исходной субпопуляции с петухами ведущих импортных кроссов.
Опис: The results of study of morphological characters of eggs, the genetic structure of ovoprotein loci, level of genetic load at meat-egg hens improved domestic breeding populations derived from your original crosses divergent subpopulations with cocks leading imported breeds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1363
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf400,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.