Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щелчков, Андрій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Shchelchkov, Andrii Viktorovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-21T09:17:39Z | - |
dc.date.available | 2025-04-21T09:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656 | - |
dc.description | The qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | індики | uk_UA |
dc.subject | індиче м'ясо | uk_UA |
dc.subject | птахофабрики | uk_UA |
dc.subject | turkeys | uk_UA |
dc.subject | turkey meat | uk_UA |
dc.subject | poultry farms | uk_UA |
dc.title | Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy region | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом магиств_Щелчков БТФ.pdf Restricted Access | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.