Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩелчков, Андрій Вікторович-
dc.contributor.authorShchelchkov, Andrii Viktorovych-
dc.date.accessioned2025-04-21T09:17:39Z-
dc.date.available2025-04-21T09:17:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельовuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656-
dc.descriptionThe qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectіндикиuk_UA
dc.subjectіндиче м'ясоuk_UA
dc.subjectптахофабрикиuk_UA
dc.subjectturkeysuk_UA
dc.subjectturkey meatuk_UA
dc.subjectpoultry farmsuk_UA
dc.titleДослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської областіuk_UA
dc.title.alternativeResearch of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом магиств_Щелчков БТФ.pdf
  Restricted Access
2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.