Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1376
Назва: | Характеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризації |
Інші назви: | Характеристика степеней риска для бактерий Enterobacter sakazakii в молоке коров после пастеризации |
Автори: | Бергілевич, О. М. Касянчук, В. В. Бергилевич, А. Н. Касянчук, В. В. Bergileviсh, O. M. Kasyanchuk, V. V. |
Ключові слова: | режими пастеризації оцінка мікробіологічного ризику режимы пастеризации оценка микробиологического риска regimes of pasteurization microbiological risk assessment |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Бергілевич О. М. Характеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризації [Електронний ресурс] / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 46-50. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено методологію встановлення та характеристику спутенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів ґатунку екстра. Встановлено, що ступені ризику стосовно цих бактерій характеризуються як «низький», «середній», «високий» і залежать від початкового рівня контамінування сирого молока цими мікроорганізмами та мікроорганізмами родини Enterobacteriaceae, а також режимів пастеризації молока. В статье представлена методика определения и характеристика степеней риска, осуществляемого бактериями Enterobacter sakazakii в молоке коров сорта екстра. Степень риска в отношении этих бактерии характеризуются как «низкий», «средний», «высокий» и зависит от начального уровня контаминации сырого молока этими микроорганизмами и микроорганизмами семейства Enterobacteriaceae, а также от режимов пастеризации молока. |
Опис: | In the article describe the methodology of determination and characterization of risk degrees by the bacteria Enterobacter sakazakii in milk cows grade extra. The risk in respect of these bacteria are characterizedvas "low", "medium", "high" and is dependent on the initial level of contamination of raw milk by these microorganisms and microorganisms, as well as the Enterobacteriaceae family of milk pasteurization regimes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1376 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 492,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.