Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Барсукова, Ганна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Куля, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Barsukova, Hanna | - |
dc.contributor.author | Kulia, Roman | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-02T11:14:28Z | - |
dc.date.available | 2025-06-02T11:14:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Барсукова Г. В. Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання [Електронний ресурс] / Г. В. Барсукова, Р. В. Куля // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : збірник тез за матеріалами XI Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 06-07 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 134-135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775 | - |
dc.description | This material is devoted to the topical topic of optimizing technological processes of pizza production in the catering industry. The possibility of increasing the efficiency and competitiveness of catering establishments through the introduction of modern equipment, in particular conveyor ovens, has been investigated. An innovative electro-technological complex has been developed to automate and optimize the pizza baking process. The economic and environmental benefits of implementing energy-efficient technologies and environmentally friendly materials have been analyzed. The results of the experiments confirmed the increase in productivity and reduction in energy consumption of production, which makes the introduction of modern equipment an economically profitable investment. | uk_UA |
dc.description.abstract | Даний матеріал присвячений актуальній темі оптимізації технологічних процесів виробництва піци в індустрії громадського харчування. Досліджено можливість підвищення ефективності та конкурентоспроможності закладів харчування через впровадження сучасного обладнання, зокрема конвеєрних печей. Розроблено інноваційний електротехнологічний комплекс для автоматизації та оптимізації процесу випічки піци. Проаналізовано економічні та екологічні переваги впровадження енергоефективних технологій і екологічно чистих матеріалів. Результати експериментів підтвердили підвищення продуктивності та зниження енергоємності виробництва, що робить впровадження сучасного обладнання економічно вигідним інвестуванням. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | виробництво піци | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | pizza production | uk_UA |
dc.subject | technological processes | uk_UA |
dc.subject | optimization | uk_UA |
dc.title | Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of pizza production : analysis and implementation of modern electrical equipment | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Барсукова, Куля. Оптимізація виробництва піци.pdf | 223,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.