Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБарсукова, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorКуля, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorBarsukova, Hanna-
dc.contributor.authorKulia, Roman-
dc.date.accessioned2025-06-02T11:14:28Z-
dc.date.available2025-06-02T11:14:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБарсукова Г. В. Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання [Електронний ресурс] / Г. В. Барсукова, Р. В. Куля // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : збірник тез за матеріалами XI Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 06-07 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 134-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775-
dc.descriptionThis material is devoted to the topical topic of optimizing technological processes of pizza production in the catering industry. The possibility of increasing the efficiency and competitiveness of catering establishments through the introduction of modern equipment, in particular conveyor ovens, has been investigated. An innovative electro-technological complex has been developed to automate and optimize the pizza baking process. The economic and environmental benefits of implementing energy-efficient technologies and environmentally friendly materials have been analyzed. The results of the experiments confirmed the increase in productivity and reduction in energy consumption of production, which makes the introduction of modern equipment an economically profitable investment.uk_UA
dc.description.abstractДаний матеріал присвячений актуальній темі оптимізації технологічних процесів виробництва піци в індустрії громадського харчування. Досліджено можливість підвищення ефективності та конкурентоспроможності закладів харчування через впровадження сучасного обладнання, зокрема конвеєрних печей. Розроблено інноваційний електротехнологічний комплекс для автоматизації та оптимізації процесу випічки піци. Проаналізовано економічні та екологічні переваги впровадження енергоефективних технологій і екологічно чистих матеріалів. Результати експериментів підтвердили підвищення продуктивності та зниження енергоємності виробництва, що робить впровадження сучасного обладнання економічно вигідним інвестуванням.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectвиробництво піциuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectpizza productionuk_UA
dc.subjecttechnological processesuk_UA
dc.subjectoptimizationuk_UA
dc.titleОптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнанняuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of pizza production : analysis and implementation of modern electrical equipmentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Барсукова, Куля. Оптимізація виробництва піци.pdf223,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.