Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуба, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorБолгова, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorДемидова, Євгенія В’ячеславівна-
dc.contributor.authorГуба, Олександр Олексійович-
dc.contributor.authorGuba, S.-
dc.contributor.authorBolgova, N.-
dc.contributor.authorDemidova, E.-
dc.contributor.authorGuba, O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T10:21:06Z-
dc.date.available2025-06-06T10:21:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРозробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. Губа, Н. Болгова, Є. Демидова, О. Губа // Технічні науки та технології. – 2025. – № 1 (39). – С. 255-265. – Режим доступу : https://doi.org/10.25140/2411-5363-2025-1(39)-255-265. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13811-
dc.descriptionThe article presents the stages of designing a mixture recipe for the preparation of protein shakes. The main objective of the study is to develop a formulation for a protein shake mixture with increased biological value by enriching secondary dairy products with ingredients that carry biologically valuable components. As a result of the research, draft formulations were developed, and the degree of influence of the added ingredients on organoleptic characteristics and shelf life was investigated.uk_UA
dc.description.abstractУ статті представлено етапи проєктування рецептури суміші для приготування протеїнових коктейлів. Основною метою дослідження є розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю за рахунок збагачення вторинних молочних продуктів інгредієнтами-носіями біологічно цінних компонентів. У результаті проведених досліджень було розроблено проєкти рецептур, досліджено ступінь впливу внесених інгредієнтів на органолептичні показники та на терміни зберігання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectбілкові коктейліuk_UA
dc.subjectпорошок із ягід бузиниuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectprotein shakesuk_UA
dc.subjectelderberry powderuk_UA
dc.titleРозробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністюuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a mixture formulation for a protein shake with increased biological valueuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf338,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.