Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13811
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Губа, Світлана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Болгова, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Демидова, Євгенія В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Губа, Олександр Олексійович | - |
dc.contributor.author | Guba, S. | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. | - |
dc.contributor.author | Demidova, E. | - |
dc.contributor.author | Guba, O. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T10:21:06Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T10:21:06Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. Губа, Н. Болгова, Є. Демидова, О. Губа // Технічні науки та технології. – 2025. – № 1 (39). – С. 255-265. – Режим доступу : https://doi.org/10.25140/2411-5363-2025-1(39)-255-265. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13811 | - |
dc.description | The article presents the stages of designing a mixture recipe for the preparation of protein shakes. The main objective of the study is to develop a formulation for a protein shake mixture with increased biological value by enriching secondary dairy products with ingredients that carry biologically valuable components. As a result of the research, draft formulations were developed, and the degree of influence of the added ingredients on organoleptic characteristics and shelf life was investigated. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті представлено етапи проєктування рецептури суміші для приготування протеїнових коктейлів. Основною метою дослідження є розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю за рахунок збагачення вторинних молочних продуктів інгредієнтами-носіями біологічно цінних компонентів. У результаті проведених досліджень було розроблено проєкти рецептур, досліджено ступінь впливу внесених інгредієнтів на органолептичні показники та на терміни зберігання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UA |
dc.subject | білкові коктейлі | uk_UA |
dc.subject | порошок із ягід бузини | uk_UA |
dc.subject | whey protein concentrate | uk_UA |
dc.subject | protein shakes | uk_UA |
dc.subject | elderberry powder | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептури суміші для протеїнового коктейлю з підвищеною біологічною цінністю | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a mixture formulation for a protein shake with increased biological value | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 338,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.