Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Є. В.-
dc.contributor.authorБондаренко, Ж. О.-
dc.contributor.authorDemydova, E. V.-
dc.contributor.authorBondarenko, Z. O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T10:57:39Z-
dc.date.available2025-06-06T10:57:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДемидова Є. В. Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, Ж. О. Бондаренко // Development of Education, Science and Business : Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, (Dnipro, December 11-12, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 112-115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814-
dc.descriptionYogurt is a popular fermented milk product that is valued for its high content of proteins, calcium, B vitamins, and positive effects on the gastrointestinal microflora. This study is devoted to the development of technology and formulation of yogurt using powder from apricot by-products (pomace). The aim was to increase the nutritional and biological value of the product, as well as to optimize the use of raw materials.uk_UA
dc.description.abstractЙогурт є популярним кисломолочним продуктом, який цінується за високий вміст білків, кальцію, вітамінів групи В та позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Це дослідження присвячене розробці технології та рецептури йогурту з використанням порошку з побічних продуктів переробки абрикосів (вичавок). Метою було підвищення харчової та біологічної цінності продукту, а також оптимізація використання сировини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectабрикосuk_UA
dc.subjectабрикосовий порошокuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectapricotuk_UA
dc.subjectapricot powderuk_UA
dc.titleПерспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of apricot processing derivatives in the production of yogurtuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf169,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.