Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидова, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Ж. О. | - |
dc.contributor.author | Demydova, E. V. | - |
dc.contributor.author | Bondarenko, Z. O. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T10:57:39Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T10:57:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Демидова Є. В. Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, Ж. О. Бондаренко // Development of Education, Science and Business : Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, (Dnipro, December 11-12, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 112-115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814 | - |
dc.description | Yogurt is a popular fermented milk product that is valued for its high content of proteins, calcium, B vitamins, and positive effects on the gastrointestinal microflora. This study is devoted to the development of technology and formulation of yogurt using powder from apricot by-products (pomace). The aim was to increase the nutritional and biological value of the product, as well as to optimize the use of raw materials. | uk_UA |
dc.description.abstract | Йогурт є популярним кисломолочним продуктом, який цінується за високий вміст білків, кальцію, вітамінів групи В та позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Це дослідження присвячене розробці технології та рецептури йогурту з використанням порошку з побічних продуктів переробки абрикосів (вичавок). Метою було підвищення харчової та біологічної цінності продукту, а також оптимізація використання сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | абрикос | uk_UA |
dc.subject | абрикосовий порошок | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | apricot | uk_UA |
dc.subject | apricot powder | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of apricot processing derivatives in the production of yogurt | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 169,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.