Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорока, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorSoroka, Dmitry Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2025-07-04T07:26:07Z-
dc.date.available2025-07-04T07:26:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083-
dc.descriptionThe purpose of the qualification work is to study the technology of production of canned products based on poultry meat. The work examines in detail the technological schemes for the production of products and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selects equipment for the effective operation of the workshop, determines production areas and calculates the number of workers, analyzes energy consumption and control schemes for the technological process.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectрозробка технологіїuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectdesignuk_UA
dc.subjecttechnology developmentuk_UA
dc.titleПроект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за змінуuk_UA
dc.title.alternativeProject of a workshop for the production of canned meat with a capacity of 7 tubes per shiftuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитро СОРОКА.pdf
  Restricted Access
1,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.