Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрмоленко, О.-
dc.contributor.authorYermolenko, O.-
dc.date.accessioned2025-08-19T11:04:14Z-
dc.date.available2025-08-19T11:04:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255-
dc.descriptionThe purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process for the introduction of "Smachni" dumplings in a newly built dining room to increase the volume of products. The work considered the general characteristics of the production of dumplings. An analysis of the recipe composition and technological scheme for the production of an analogue product was carried out. Innovative technologies for dumplings were considered - with the addition of raw materials of plant origin. The shortcomings of the latest developments and the main ways to improve the analogue product were identified. A program for conducting analytical and experimental work was developed and a characteristic of the object, subjects and research methods was provided.uk_UA
dc.description.abstractМетою проєктно-технологічної частини роботи є проєктування тех-нологічного процесу для впровадження пельменів «Смачні» у новозбудо-ваній їдальні для збільшення об’єму продукції. В роботі було розглянуто загальну характеристику виробництва пельменів. Було здійснено аналіз рецептурного складу та технологічної схеми виробництва продукту-аналогу. Було розглянуто інноваційні технології пельменів – з додаванням сировини рослинного походження. Було визначено недоліки новітніх розробок та основні шляхи удосконалення продукту-аналогу. Було розроблено програму проведення аналітичних та експериментальних робіт і надана характеристика об’єкту, предметам та методам досліджень.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectрибні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectїдальняuk_UA
dc.subjectfish semi-finished productsuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectdining roomuk_UA
dc.titleРозширення асортименту рибних напівфабрикатів та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the range of fish semi-finished products and designing the technological process in a dining room for 50 seats with the calculation of the warehouse group of premisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Єрмоленко.pdf
  Restricted Access
1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.