Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255
Title: | Розширення асортименту рибних напівфабрикатів та проєктування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень |
Other Titles: | Expanding the range of fish semi-finished products and designing the technological process in a dining room for 50 seats with the calculation of the warehouse group of premises |
Authors: | Єрмоленко, О. Yermolenko, O. |
Keywords: | рибні напівфабрикати проєкт їдальня fish semi-finished products project dining room |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко |
Abstract: | Метою проєктно-технологічної частини роботи є проєктування тех-нологічного процесу для впровадження пельменів «Смачні» у новозбудо-ваній їдальні для збільшення об’єму продукції. В роботі було розглянуто загальну характеристику виробництва пельменів. Було здійснено аналіз рецептурного складу та технологічної схеми виробництва продукту-аналогу. Було розглянуто інноваційні технології пельменів – з додаванням сировини рослинного походження. Було визначено недоліки новітніх розробок та основні шляхи удосконалення продукту-аналогу. Було розроблено програму проведення аналітичних та експериментальних робіт і надана характеристика об’єкту, предметам та методам досліджень. |
Description: | The purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process for the introduction of "Smachni" dumplings in a newly built dining room to increase the volume of products. The work considered the general characteristics of the production of dumplings. An analysis of the recipe composition and technological scheme for the production of an analogue product was carried out. Innovative technologies for dumplings were considered - with the addition of raw materials of plant origin. The shortcomings of the latest developments and the main ways to improve the analogue product were identified. A program for conducting analytical and experimental work was developed and a characteristic of the object, subjects and research methods was provided. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14255 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Єрмоленко.pdf Restricted Access | 1,27 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.