Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1533
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Юдічева, О. П. | - |
dc.contributor.author | Жук, В. А. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Юдичева, О. П. | - |
dc.contributor.author | Жук, В. А. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, V. O. | - |
dc.contributor.author | Yudicheva, O. P. | - |
dc.contributor.author | Zhuk, V. А. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-04T12:24:34Z | - |
dc.date.available | 2014-03-04T12:24:34Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко В. О. Формування якості товарів [Електронний ресурс]: навч. посібник / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук. – К.: Центр учбової літератури, 2012. - Ч. 1. - 386 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1533 | - |
dc.description | Учебное пособие разработано в соответствии с программой курса с учетом современного состояния пищевой промышленности Украины. Приведены факторы, влияющие на качество продовольственных товаров растительного происхождения, требования к сырью, используемому перерабатывающими предприятиями, основы современного производства отдельных групп продовольственных товаров. | uk_UK |
dc.description.abstract | Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Центр учбової літератури | uk_UK |
dc.subject | товарознавство | uk_UK |
dc.subject | якість продовольчих товарів | uk_UK |
dc.subject | товароведение | uk_UK |
dc.subject | качество продовольственных товаров | uk_UK |
dc.subject | commodity | uk_UK |
dc.subject | Quality of food | uk_UK |
dc.title | Формування якості товарів | uk_UK |
dc.title.alternative | Формирование качества товаров | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formuvannya_yakosti_tovariv_Nazarenko.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.