Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЮдічева, О. П.-
dc.contributor.authorЖук, В. А.-
dc.contributor.authorНазаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЮдичева, О. П.-
dc.contributor.authorЖук, В. А.-
dc.contributor.authorNazarenko, V. O.-
dc.contributor.authorYudicheva, O. P.-
dc.contributor.authorZhuk, V. А.-
dc.date.accessioned2014-03-04T12:24:34Z-
dc.date.available2014-03-04T12:24:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНазаренко В. О. Формування якості товарів [Електронний ресурс]: навч. посібник / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук. – К.: Центр учбової літератури, 2012. - Ч. 1. - 386 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1533-
dc.descriptionУчебное пособие разработано в соответствии с программой курса с учетом современного состояния пищевой промышленности Украины. Приведены факторы, влияющие на качество продовольственных товаров растительного происхождения, требования к сырью, используемому перерабатывающими предприятиями, основы современного производства отдельных групп продовольственных товаров.uk_UK
dc.description.abstractНавчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЦентр учбової літературиuk_UK
dc.subjectтоварознавствоuk_UK
dc.subjectякість продовольчих товарівuk_UK
dc.subjectтовароведениеuk_UK
dc.subjectкачество продовольственных товаровuk_UK
dc.subjectcommodityuk_UK
dc.subjectQuality of fooduk_UK
dc.titleФормування якості товарівuk_UK
dc.title.alternativeФормирование качества товаровuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannya_yakosti_tovariv_Nazarenko.pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.