Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1533
Назва: Формування якості товарів
Інші назви: Формирование качества товаров
Автори: Назаренко, В. О.
Юдічева, О. П.
Жук, В. А.
Назаренко, В. О.
Юдичева, О. П.
Жук, В. А.
Nazarenko, V. O.
Yudicheva, O. P.
Zhuk, V. А.
Ключові слова: товарознавство
якість продовольчих товарів
товароведение
качество продовольственных товаров
commodity
Quality of food
Дата публікації: 2012
Видавництво: Центр учбової літератури
Бібліографічний опис: Назаренко В. О. Формування якості товарів [Електронний ресурс]: навч. посібник / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук. – К.: Центр учбової літератури, 2012. - Ч. 1. - 386 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів.
Опис: Учебное пособие разработано в соответствии с программой курса с учетом современного состояния пищевой промышленности Украины. Приведены факторы, влияющие на качество продовольственных товаров растительного происхождения, требования к сырью, используемому перерабатывающими предприятиями, основы современного производства отдельных групп продовольственных товаров.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1533
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannya_yakosti_tovariv_Nazarenko.pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.