Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1533
Назва: | Формування якості товарів |
Інші назви: | Формирование качества товаров |
Автори: | Назаренко, В. О. Юдічева, О. П. Жук, В. А. Назаренко, В. О. Юдичева, О. П. Жук, В. А. Nazarenko, V. O. Yudicheva, O. P. Zhuk, V. А. |
Ключові слова: | товарознавство якість продовольчих товарів товароведение качество продовольственных товаров commodity Quality of food |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Центр учбової літератури |
Бібліографічний опис: | Назаренко В. О. Формування якості товарів [Електронний ресурс]: навч. посібник / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук. – К.: Центр учбової літератури, 2012. - Ч. 1. - 386 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. |
Опис: | Учебное пособие разработано в соответствии с программой курса с учетом современного состояния пищевой промышленности Украины. Приведены факторы, влияющие на качество продовольственных товаров растительного происхождения, требования к сырью, используемому перерабатывающими предприятиями, основы современного производства отдельных групп продовольственных товаров. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1533 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formuvannya_yakosti_tovariv_Nazarenko.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.