Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorШкромада, О. І.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorШкромада, О. И.-
dc.contributor.authorFotina, Т. І.-
dc.contributor.authorShkromada, O. І.-
dc.date.accessioned2014-06-17T07:05:52Z-
dc.date.available2014-06-17T07:05:52Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФотіна Т. І. Ветеринарно-санітарна оцінка забою свиней за використання дезінфектанту «Біоцидін» [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, О. І. Шкромада // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. - Харків, 2014. - Вип. 28. - Ч. 2. - С. 154-158.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1635-
dc.descriptionThe article presents the results of investigation of swine meat quality. According to the toxic, organoleptic, biochemical and sanitary indices swine meat in the research groups did not differ from meat sample of the control animals. Meat and rendered fat, received from swine, raised using Bі-dez тм as a disinfectant, can be stored well during 8 days at the temperature 0+4°.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень якості м'яса свинини. За токсичними органолептичними, біохімічними та санітарними показниками м'ясо свиней дослідних груп не відрізнялось від проби м’яса контрольних тварин. М’ясо і топлений жир, отримані від свиней, при вирощуванні яких використовували в якості дезінфектанту Бі-дез тм здатні добре зберігатися протягом 8 діб при температурі 0+4°. В статье приведены результаты исследований качества мяса свинины. По токсическим, органолептическим, биохимическим и санитарным показателям мясо свиней опытных групп не отличалось от проб мяса контрольных животных. Мясо и топленый шпик, полученные от свиней, при выращивании которых использовали в качестве дезинфектанта Би-дез тм способны хорошо сохраняться на протяжении 8 суток при температуре 0+4°.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UK
dc.subjectтоксичність м’ясаuk_UK
dc.subjectорганолептичні та біохімічні показники м’яса свинейuk_UK
dc.subjectбіологічна цінність м’ясаuk_UK
dc.subjectтоксичность мясаuk_UK
dc.subjectорганолептические и биохимические показатели мяса свинейuk_UK
dc.subjectбиологическая ценность мясаuk_UK
dc.subjecttoxicity meatuk_UK
dc.subjectorganoleptic and biochemical indicators of porkuk_UK
dc.subjectthe biological value of meatuk_UK
dc.titleВетеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свиней за використання дезінфектанту «біоцидін». Ветеринарно-санітарная оценка продуктов забоя свиней при использовании дезинфектанта «біоцидін»uk_UK
dc.title.alternativeVeterinary-sanitary estimation of swine slaughter products using Вi-dez тм desinfectantuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.