Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНагорна, Л. В.-
dc.contributor.authorНагорная, Л. В.-
dc.contributor.authorNagorna, L. V.-
dc.date.accessioned2014-06-24T12:21:25Z-
dc.date.available2014-06-24T12:21:25Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНагорна Л. В. Оцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозу [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорна // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць. - Х., 2014. - Вип. 2. - Ч. 2. - С. 89-93.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1646-
dc.descriptionIn the article the qualities of products of slaughter of bird given in relation to determination are indicated at dermanisiosis. A study on the determination of residual amounts of powder insektoaсaricid powder of Ektosan in meat, eggs parenchyma organs that bird. The physical and chemical indexes of meat are certain and his food safety is well-proven.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено дані щодо встановлення якості продуктів забою птиці за дерманісіозу. Проведено дослідження щодо визначення залишків інсектоакарицидної пудри Ектосан у м'ясі, паренхіматозних органах та яйцях птиці. Визначено фізико-хімічні показники м'яса та доведена його харчова безпечність. В статье указаны данные относительно определения качества продуктов убоя птицы при дерманисиозе. Проведено исследование относительно определения остаточных количеств инсектоакарицидной пудры Эктосан в мясе, паренхиматозных органах та яйцах птицы. Определены физико-химические показатели мяса и доказана его пищевая безопасность.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectдерманісіозuk_UK
dc.subjectінсекто-акарицидні засобиuk_UK
dc.subjectветеринарно-санітарна оцінкаuk_UK
dc.subjectдерманисиозuk_UK
dc.subjectинсектоакарицидные средстваuk_UK
dc.subjectветеринарно-санитарная оценкаuk_UK
dc.subjectdermanisiozuk_UK
dc.subjectinsektoakaritsidnyeuk_UK
dc.subjectveterinary-sanitary assessmentuk_UK
dc.titleОцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозуuk_UK
dc.title.alternativeОценка качества продуктов забоя птицы при дерманисиозу. Assessment of quality products at slaughter poultry dermanisiozuuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
нагорна_3.pdf400,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.