Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1662
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баштова, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Баштовая, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Bashtova, N. K. | - |
dc.date.accessioned | 2014-07-08T06:45:04Z | - |
dc.date.available | 2014-07-08T06:45:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Баштова Н. К. Хімічний та технологічний контроль виробництва м'яса [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Сборник научных трудов ФГБОУ ВПО «Воронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра І». - Воронеж, 2013. - Ч. 1. - С. 118-123. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1662 | - |
dc.description | Technological and chemical control of meat production. Organoleptichni and chemical researches of meat raw material were conducted. Timely laboratory researches will enable to save meat resources from putrid spoilage, on the early stages, finding out the signs of spoilage. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проводилися органолептичні і хімічні дослідження сирого м'яса різної свіжості. Своєчасні лабораторні дослідження нададуть можливість зберегти м'ясні ресурси від псування, на ранніх стадіях, використовуючи первинні ознаки погіршення якості сировини. Проводились органолептические и химические исследования сырого мяса различной свежести. Своевременные лабораторные исследования предоставят возможность сохранить мясные ресурсы от порчи, на ранних стадиях, используя первичные признаки ухудшения качества сырья. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Воронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра І | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | хімічні показники | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | химические показатели | uk_UK |
dc.subject | качество | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | chemical indicators | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.title | Хімічний та технологічний контроль виробництва м'яса | uk_UK |
dc.title.alternative | Химический и технологический контроль производства мяса | uk_UK |
dc.title.alternative | Chemical and technological control of meat production. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
БАШТОВА Н.К..pdf | 61,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.