Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаштова, Н. К.-
dc.contributor.authorБаштовая, Н. К.-
dc.contributor.authorBashtova, N. K.-
dc.date.accessioned2014-07-08T06:45:04Z-
dc.date.available2014-07-08T06:45:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБаштова Н. К. Хімічний та технологічний контроль виробництва м'яса [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Сборник научных трудов ФГБОУ ВПО «Воронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра І». - Воронеж, 2013. - Ч. 1. - С. 118-123.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1662-
dc.descriptionTechnological and chemical control of meat production. Organoleptichni and chemical researches of meat raw material were conducted. Timely laboratory researches will enable to save meat resources from putrid spoilage, on the early stages, finding out the signs of spoilage.uk_UK
dc.description.abstractПроводилися органолептичні і хімічні дослідження сирого м'яса різної свіжості. Своєчасні лабораторні дослідження нададуть можливість зберегти м'ясні ресурси від псування, на ранніх стадіях, використовуючи первинні ознаки погіршення якості сировини. Проводились органолептические и химические исследования сырого мяса различной свежести. Своевременные лабораторные исследования предоставят возможность сохранить мясные ресурсы от порчи, на ранних стадиях, используя первичные признаки ухудшения качества сырья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВоронежский государственный аграрный университет им. Императора Петра Іuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectхімічні показникиuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectхимические показателиuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectchemical indicatorsuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleХімічний та технологічний контроль виробництва м'ясаuk_UK
dc.title.alternativeХимический и технологический контроль производства мясаuk_UK
dc.title.alternativeChemical and technological control of meat production.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БАШТОВА Н.К..pdf61,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.