Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркович, Я. С. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Маркович, Я. С. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Markovic, Y. S. | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, G. D. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-07T09:16:27Z | - |
dc.date.available | 2014-08-07T09:16:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину[Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Г. Д. Любенко, Я. С. Маркович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. − Харків : ХДУХТ, 2013. − Ч. 1. − 476 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1676 | - |
dc.description | The prescription of the composition and technology of production of heat-resistant filling with use of pectin. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведено рецептурний склад і технологію виготовлення термостійкої начинки з використанням пектину. Наведено рецептурний состав и технологію изготовления термостойкой начинки на основе пектина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | термостійка начинка | uk_UK |
dc.subject | структуроутворювачі | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | термостойкая начинка | uk_UK |
dc.subject | структурообразователи | uk_UK |
dc.subject | pectin | uk_UK |
dc.subject | heat-resistant filling | uk_UK |
dc.subject | builders | uk_UK |
dc.title | Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Термостойкая начинка для кондитерских и кулинарных изделий на основе пектина | uk_UK |
dc.title.alternative | Heat-resistant filling for confectionary and culinary products on the basis of pectin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д._авт5.pdf | 916,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.