Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркович, Я. С.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorМаркович, Я. С.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorMarkovic, Y. S.-
dc.contributor.authorLyubenco, G. D.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2014-08-07T09:16:27Z-
dc.date.available2014-08-07T09:16:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину[Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Г. Д. Любенко, Я. С. Маркович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. − Харків : ХДУХТ, 2013. − Ч. 1. − 476 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1676-
dc.descriptionThe prescription of the composition and technology of production of heat-resistant filling with use of pectin.uk_UK
dc.description.abstractНаведено рецептурний склад і технологію виготовлення термостійкої начинки з використанням пектину. Наведено рецептурний состав и технологію изготовления термостойкой начинки на основе пектина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectтермостійка начинкаuk_UK
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectтермостойкая начинкаuk_UK
dc.subjectструктурообразователиuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectheat-resistant fillinguk_UK
dc.subjectbuildersuk_UK
dc.titleТермостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектинуuk_UK
dc.title.alternativeТермостойкая начинка для кондитерских и кулинарных изделий на основе пектинаuk_UK
dc.title.alternativeHeat-resistant filling for confectionary and culinary products on the basis of pectinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г.Д._авт5.pdf916,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.