Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1678
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Писичніченко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Писичниченко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, G. D. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.contributor.author | Pysychnichenko, V. U. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-13T07:03:35Z | - |
dc.date.available | 2014-08-13T07:03:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Писичніченко В. Ю.Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину[Електронний ресурс] / В. Ю. Писичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів. – Харків: ХДУХТ, 2014. – Ч. 1 – с. 36. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1678 | - |
dc.description | The feasibility of developing thermostable molokomme filling with use of pectin and describes its manufacturing process. | uk_UK |
dc.description.abstract | Приведено доцільність розроблення термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину, а також наведено її технологічний процес виробництва. Приведено целесообразность разработки термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина, а также наведено её технологический процесс производства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | термостійка начинка | uk_UK |
dc.subject | технологічний процес | uk_UK |
dc.subject | пектин низькоетерифікований | uk_UK |
dc.subject | термостойкая начинка | uk_UK |
dc.subject | технологический процесс | uk_UK |
dc.subject | heat-resistant filling | uk_UK |
dc.subject | process | uk_UK |
dc.subject | pectin low- eterificare | uk_UK |
dc.title | Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология термостойкости молокосодержащей начинки с использованием пектина | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology termostil molokomme filling with use of pektin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г. Д._авт7.pdf | 859,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.