Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1680
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Воліна, Оксана Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Волина, Оксана Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Маshkin, Mykola | - |
dc.contributor.author | Mogutova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Vоlynа, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-13T08:23:41Z | - |
dc.date.available | 2014-08-13T08:23:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М.І. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс]/ М.І. Машкін, В.Ф. Могутова, О.А. Воліна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенко. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2014. – Випуск 14. – С. 14-24. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1680 | - |
dc.description | In the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheeses. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті досліджено закономірності зміни структурно-механічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів. В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустку при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | сквашування | uk_UK |
dc.subject | згусток | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | концентрат сывороточных белков | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | сквашивание | uk_UK |
dc.subject | сгусток | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | concentrate of serum albumens | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | ferment | uk_UK |
dc.subject | clot | uk_UK |
dc.title | Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустку при производстве низкокалорийных сыров | uk_UK |
dc.title.alternative | Influence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheeses | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М.І._Вплив.pdf | 615,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.