Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorВоліна, Оксана Олексіївна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorВолина, Оксана Алексеевна-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.contributor.authorVоlynа, Oksana-
dc.date.accessioned2014-08-13T08:23:41Z-
dc.date.available2014-08-13T08:23:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМашкін М.І. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс]/ М.І. Машкін, В.Ф. Могутова, О.А. Воліна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенко. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2014. – Випуск 14. – С. 14-24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1680-
dc.descriptionIn the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheeses.uk_UK
dc.description.abstractВ статті досліджено закономірності зміни структурно-механічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів. В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустку при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectсквашуванняuk_UK
dc.subjectзгустокuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectконцентрат сывороточных белковuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectсквашиваниеuk_UK
dc.subjectсгустокuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectconcentrate of serum albumensuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectfermentuk_UK
dc.subjectclotuk_UK
dc.titleВплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівuk_UK
dc.title.alternativeВлияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустку при производстве низкокалорийных сыровuk_UK
dc.title.alternativeInfluence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Вплив.pdf615,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.