Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorНиколаева, Юлия Григорьевна-
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorНіколаєва, Юлія Григорівна-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.contributor.authorMykolaivа, Julyа-
dc.date.accessioned2014-08-13T09:09:54Z-
dc.date.available2014-08-13T09:09:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМашкин Н.И. Разработка технологии кисломолочного напитка "Даринка" [Электронный ресурс] / Н.И. Машкин, В.Ф. Могутова, Ю.Г. Николаева // Молодежь и инновации – 2013 Материалы Международной научно-практической конференции молодых ученых. В 4-х ч. / Гл.ред. А.П. Курдеко. – Горки: Белорусская государственная сельскохозяйственная академия, 2013. – Ч.3. – С. 55-57.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1681-
dc.descriptionTaking into account the modern tendencies of production of natural environmentally sound goods; producing of the products balanced on composition and maintenance of separate components; production of soul-milk foods possessing probiotic and by properties; producing of medical and preventive foods new technology of soul-milk drink is offered.uk_UK
dc.description.abstractУчитывая современные тенденции производства натуральной экологически безопасной продукции; выпуске продукции, сбалансированной по составу и содержанию отдельных компонентов; производстве кисломолочных продуктов, обладающих пробиотическими и преобиотическими свойствами; выпуске лечебно-профилактических продуктов предложена новая технология кисломолочного напитка. Враховуючи сучасні тенденції виробництва натуральної екологічно безпечної продукції; випуску продукції, збалансованої по складу і вмісту окремих компонентів; виробництві кисломолочних продуктів, що мають пробіотичні і преобиотическими властивостями; випуску лікувально-профілактичних продуктів запропонована нова технологія кисломолочного напою.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБелорусская государственная сельскохозяйственная академияuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectкисломолочный напитокuk_UK
dc.subjectнормализацияuk_UK
dc.subjectзаквашиваниеuk_UK
dc.subjectсгустокuk_UK
dc.subjectразливuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectкисломолочний напійuk_UK
dc.subjectнормалізаціяuk_UK
dc.subjectзаквашуванняuk_UK
dc.subjectзгустокuk_UK
dc.subjectрозливuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectsoul-milk drinkuk_UK
dc.subjectnormalizationuk_UK
dc.subjectfermentuk_UK
dc.subjectclotuk_UK
dc.subjectpouring outuk_UK
dc.titleРазработка технологии кисломолочного напитка “Даринка”uk_UK
dc.title.alternativeРозробка технології кисломолочного напою "Даринка"uk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of technology of soul-milk drink "Darynka"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Разработка.pdf190 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.