Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1681
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Николаева, Юлия Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Ніколаєва, Юлія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Маshkin, Mykola | - |
dc.contributor.author | Mogutova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Mykolaivа, Julyа | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-13T09:09:54Z | - |
dc.date.available | 2014-08-13T09:09:54Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Машкин Н.И. Разработка технологии кисломолочного напитка "Даринка" [Электронный ресурс] / Н.И. Машкин, В.Ф. Могутова, Ю.Г. Николаева // Молодежь и инновации – 2013 Материалы Международной научно-практической конференции молодых ученых. В 4-х ч. / Гл.ред. А.П. Курдеко. – Горки: Белорусская государственная сельскохозяйственная академия, 2013. – Ч.3. – С. 55-57. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1681 | - |
dc.description | Taking into account the modern tendencies of production of natural environmentally sound goods; producing of the products balanced on composition and maintenance of separate components; production of soul-milk foods possessing probiotic and by properties; producing of medical and preventive foods new technology of soul-milk drink is offered. | uk_UK |
dc.description.abstract | Учитывая современные тенденции производства натуральной экологически безопасной продукции; выпуске продукции, сбалансированной по составу и содержанию отдельных компонентов; производстве кисломолочных продуктов, обладающих пробиотическими и преобиотическими свойствами; выпуске лечебно-профилактических продуктов предложена новая технология кисломолочного напитка. Враховуючи сучасні тенденції виробництва натуральної екологічно безпечної продукції; випуску продукції, збалансованої по складу і вмісту окремих компонентів; виробництві кисломолочних продуктів, що мають пробіотичні і преобиотическими властивостями; випуску лікувально-профілактичних продуктів запропонована нова технологія кисломолочного напою. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Белорусская государственная сельскохозяйственная академия | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | кисломолочный напиток | uk_UK |
dc.subject | нормализация | uk_UK |
dc.subject | заквашивание | uk_UK |
dc.subject | сгусток | uk_UK |
dc.subject | разлив | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | кисломолочний напій | uk_UK |
dc.subject | нормалізація | uk_UK |
dc.subject | заквашування | uk_UK |
dc.subject | згусток | uk_UK |
dc.subject | розлив | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | soul-milk drink | uk_UK |
dc.subject | normalization | uk_UK |
dc.subject | ferment | uk_UK |
dc.subject | clot | uk_UK |
dc.subject | pouring out | uk_UK |
dc.title | Разработка технологии кисломолочного напитка “Даринка” | uk_UK |
dc.title.alternative | Розробка технології кисломолочного напою "Даринка" | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of technology of soul-milk drink "Darynka" | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М.І._Разработка.pdf | 190 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.