Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1704
Назва: Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту
Інші назви: Влияние замораживания на изменение порогового напряжения сдвига и влагоудерживающей способности комбинированного творожного продукта
Effect of freezing on changing boundary shear stress and water-capacity of the combined cheese products
Автори: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: сирний продукт м’який
текстурність
вологоутримуюча здатність
сырный продукт мягкий
текстурнисть
влагоудерживающая способность
soft cheese product
teksturnist
water capacity
Дата публікації: 2014
Видавництво: Львівський інститут економіки і туризму
Бібліографічний опис: Обозна М. В. Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. - Львів: Львівський інститут економіки і туризму, 2014. - С. 117-121.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовані технологічні рішення з вивчення впливу низькотемпературної обробки на зміну таких фізико-хімічних властивостей сирного продукту, як текстурність та вологоутримуюча здатність, сумісні показники яких знаходяться в синергетичній взаємодії та, отже, відокремлення цих показників один від одного не є доцільним. Обоснованы технологические решения по изучению влияния низкотемпературной обработки на изменение таких физико-химических свойств сырного продукта, как текстурность и влагоудерживающая способность, совместимые показатели которых находятся в синергетическом взаимодействиии и, следовательно, отделение этих показателей друг от друга не целесообразно.
Опис: Grounded technological solutions on the effects of low temperature processing to change teksturnosti and water-retaining capacity. These indicators are synergistic interaction. The separation of these indicators from each other is not feasible.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1704
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Обозна. ВПЛИВ. ЛIЕТ.pdf73,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.