Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1704
Назва: | Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту |
Інші назви: | Влияние замораживания на изменение порогового напряжения сдвига и влагоудерживающей способности комбинированного творожного продукта Effect of freezing on changing boundary shear stress and water-capacity of the combined cheese products |
Автори: | Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | сирний продукт м’який текстурність вологоутримуюча здатність сырный продукт мягкий текстурнисть влагоудерживающая способность soft cheese product teksturnist water capacity |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Львівський інститут економіки і туризму |
Бібліографічний опис: | Обозна М. В. Вплив заморожування на зміну граничної напруги зсуву та вологоутримуючої здатності комбінованого сирного продукту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. - Львів: Львівський інститут економіки і туризму, 2014. - С. 117-121. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовані технологічні рішення з вивчення впливу низькотемпературної обробки на зміну таких фізико-хімічних властивостей сирного продукту, як текстурність та вологоутримуюча здатність, сумісні показники яких знаходяться в синергетичній взаємодії та, отже, відокремлення цих показників один від одного не є доцільним. Обоснованы технологические решения по изучению влияния низкотемпературной обработки на изменение таких физико-химических свойств сырного продукта, как текстурность и влагоудерживающая способность, совместимые показатели которых находятся в синергетическом взаимодействиии и, следовательно, отделение этих показателей друг от друга не целесообразно. |
Опис: | Grounded technological solutions on the effects of low temperature processing to change teksturnosti and water-retaining capacity. These indicators are synergistic interaction. The separation of these indicators from each other is not feasible. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1704 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Обозна. ВПЛИВ. ЛIЕТ.pdf | 73,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.