Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1705
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevyi, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2014-08-27T12:08:45Z-
dc.date.available2014-08-27T12:08:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, A. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції. - Харків: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2014. - С. 290-296.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1705-
dc.descriptionInstalled cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physicochemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation.uk_UK
dc.description.abstractВстановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectсирний продукт м’якийuk_UK
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UK
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectмука кукурузнаяuk_UK
dc.subjectвлагоудерживающая способностьuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectcorn flouruk_UK
dc.subjectwater capacityuk_UK
dc.titleОбґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянииuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freezeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Обозна. Обгрунтув. ХНТУСХ.pdf80,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.