Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1705
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevyi, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-27T12:08:45Z | - |
dc.date.available | 2014-08-27T12:08:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В. Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, A. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції. - Харків: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2014. - С. 290-296. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1705 | - |
dc.description | Installed cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physicochemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UK |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UK |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk_UK |
dc.subject | сырный продукт мягкий | uk_UK |
dc.subject | мука кукурузная | uk_UK |
dc.subject | влагоудерживающая способность | uk_UK |
dc.subject | soft cheese product | uk_UK |
dc.subject | corn flour | uk_UK |
dc.subject | water capacity | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freeze | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Обозна. Обгрунтув. ХНТУСХ.pdf | 80,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.