Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Е. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorPivovarov, P. P.-
dc.contributor.authorPivovarov, E. P.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2014-09-02T08:07:34Z-
dc.date.available2014-09-02T08:07:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПивоваров П. П. Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Е. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Новое в технике и технологии пищевых производств: мат. международной научно-технической конференции. (12 декабря 2013 г.). - Белгород : ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013. - С. 142-148.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1707-
dc.descriptionThe article focuses on gelled sweet dishes as well as traditional gelling agents that are included in their formulation. A new approach to the selection of raw materials and its preparation for participation in the production process gelled desserts.uk_UK
dc.description.abstractВ статье уделяется внимание желированным сладким блюдам, а также традиционным гелеобразователям, которые входят в их рецептуру. Рассмотрен новый подход к выбору сырья и его подготовке к участию в технологическом процессе при производстве желированных сладких блюд. В статті приділяється увага солодким стравам із драглистою структурою, а також традиційним драглеутворювачам, що входять до їх рецептури. Розглянуто новий підхід у виборі сировини та його підготовки до участі у технологічному процесі під час виробництва жельованих солодких страв.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherИД «Белгород» НИУ «БелГУ»uk_UK
dc.subjectпектиновые веществаuk_UK
dc.subjectжелированные сладкие блюдаuk_UK
dc.subjectфизиологический эффектuk_UK
dc.subjectпектинові речовиниuk_UK
dc.subjectжельовані солодкі стравиuk_UK
dc.subjectфізіологічний ефектuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectgelled dessertsuk_UK
dc.subjectphysiological effectuk_UK
dc.titleПерспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желеuk_UK
dc.title.alternativeПерспективи використання агаро-пектинової суміші в технології желеuk_UK
dc.title.alternativeProspects for the use of agar-pectin mixture into a jelly technologyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.