Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогуляка, Н. С.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorПогуляка, Н. С.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorPoguljaka, N. S.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2014-09-02T11:21:21Z-
dc.date.available2014-09-02T11:21:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогуляка Н. С. Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами / Н. С. Погуляка, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова [Електронний ресурс] // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник тез ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-практичної конференції студентів та аспірантів . - Одеса, 2013. - С. 98-99.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1710-
dc.descriptionIn theses draws attention to the diversification groups desserts by using natural ingredients and components of prebiotic direction that will provide low-calorie products and achieve the desired physiological effect.uk_UK
dc.description.abstractВ тезах звертається увага на розширення асортименту групи солодких страв шляхом використання натуральних інгредієнтів та складових пребіотичного спрямування, що дозволить отримати низькокалорійну продукцію та досягти бажаного фізіологічного ефекту. В тезисах обращается внимание на расширение ассортимента группе сладких блюд путем использования натуральных ингредиентов и составляющих пребиотического направления, что позволит получить низкокалорийную продукцию и достичь желаемого физиологического эффекта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectнизькокалорійні десертиuk_UK
dc.subjectнатуральні інгредієнтиuk_UK
dc.subjectпребіотичний ефектuk_UK
dc.subjectнизкокалорийные десертыuk_UK
dc.subjectнатуральные ингредиентыuk_UK
dc.subjectпребиотический эффектuk_UK
dc.subjectlow-calorie dessertsuk_UK
dc.subjectnatural ingredientsuk_UK
dc.subjectprebiotic effectuk_UK
dc.titleПерспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeПерспективы создания низкокалорийных десертов с пробиотическими компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeProspects for the use of low-calorie desserts with probiotic componentsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погуляка_Степанова.pdf51,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.