Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1710
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погуляка, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Погуляка, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Poguljaka, N. S. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2014-09-02T11:21:21Z | - |
dc.date.available | 2014-09-02T11:21:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погуляка Н. С. Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами / Н. С. Погуляка, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова [Електронний ресурс] // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник тез ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-практичної конференції студентів та аспірантів . - Одеса, 2013. - С. 98-99. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1710 | - |
dc.description | In theses draws attention to the diversification groups desserts by using natural ingredients and components of prebiotic direction that will provide low-calorie products and achieve the desired physiological effect. | uk_UK |
dc.description.abstract | В тезах звертається увага на розширення асортименту групи солодких страв шляхом використання натуральних інгредієнтів та складових пребіотичного спрямування, що дозволить отримати низькокалорійну продукцію та досягти бажаного фізіологічного ефекту. В тезисах обращается внимание на расширение ассортимента группе сладких блюд путем использования натуральных ингредиентов и составляющих пребиотического направления, что позволит получить низкокалорийную продукцию и достичь желаемого физиологического эффекта. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | низькокалорійні десерти | uk_UK |
dc.subject | натуральні інгредієнти | uk_UK |
dc.subject | пребіотичний ефект | uk_UK |
dc.subject | низкокалорийные десерты | uk_UK |
dc.subject | натуральные ингредиенты | uk_UK |
dc.subject | пребиотический эффект | uk_UK |
dc.subject | low-calorie desserts | uk_UK |
dc.subject | natural ingredients | uk_UK |
dc.subject | prebiotic effect | uk_UK |
dc.title | Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами | uk_UK |
dc.title.alternative | Перспективы создания низкокалорийных десертов с пробиотическими компонентами | uk_UK |
dc.title.alternative | Prospects for the use of low-calorie desserts with probiotic components | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Погуляка_Степанова.pdf | 51,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.