Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2014-09-23T13:00:34Z-
dc.date.available2014-09-23T13:00:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Вплив пори року на жирнокислотний склад молока [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сборник материалов 19-й международной научной конференции «Технологии ХХІ века» (9-14 сентября). - Алушта, 2013. - С. 65-66.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1773-
dc.descriptionIn-process we came to the conclusion, that the greatest vibrations of triglyceride faction of suckling fat of the probed standards of milk of brown cows are characteristic for a spring period, and also the got confirmed and by other research workers information about reliable influence of time of year on zhirnokislotnyy composition of milk of cows.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі ми дійшли висновку, що найвищі коливання тригліцеридної фракції молочного жиру досліджуваних зразків молока бурих корів характерні для весняного періоду, а також підтвердили отримані і іншими науковцями дані про достовірний вплив пори року на жирнокислотний склад молока корів. В работе мы пришли к выводу, что наивысшие колебания триглицеридной фракции молочного жира исследуемых образцов молока бурых коров характерны для весеннего периода, а также подтвердили полученные и другими научными работниками данные о достоверном влиянии времени года на жирнокислотный состав молока коров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмас-спектрометріяuk_UK
dc.subjectліпідиuk_UK
dc.subjectлебединська породаuk_UK
dc.subjectмасс-спектрометрияuk_UK
dc.subjectлипидыuk_UK
dc.subjectлебединская породаuk_UK
dc.subjectmass-spectrometryuk_UK
dc.subjectlipidyuk_UK
dc.subjectlebedinskaya breeduk_UK
dc.titleВплив пори року на жирнокислотний склад молокаuk_UK
dc.title.alternativeВлияние сезона года на жирнокислотный состав молокаuk_UK
dc.title.alternativeInfluence of season of year on zhirnokislotnyy composition of milkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.(Алушта).pdf104,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.