Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1889
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, М. І. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Машкин, Н. И. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Маshkin, N. I. | - |
dc.contributor.author | Mogutova, V. F. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-17T13:10:30Z | - |
dc.date.available | 2014-11-17T13:10:30Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889 | - |
dc.description | Studied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses. | uk_UK |
dc.description.abstract | Вивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | сиропридатність | uk_UK |
dc.subject | термін згортання | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | сыропригодность | uk_UK |
dc.subject | время свертывания | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | cheeses fitness | uk_UK |
dc.subject | time of rolling up | uk_UK |
dc.title | Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів | uk_UK |
dc.title.alternative | Способы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыров | uk_UK |
dc.title.alternative | Methods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheeses | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf | 209,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.