Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1889
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorМашкин, Н. И.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorМаshkin, N. I.-
dc.contributor.authorMogutova, V. F.-
dc.date.accessioned2014-11-17T13:10:30Z-
dc.date.available2014-11-17T13:10:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Способи корекції корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/2 (25). - С. 145-147.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1889-
dc.descriptionStudied the methods of correction of the runnet rolling up of milk: heat-resistance, parameters of acidity, temperature, and also doses of chloride of calcium for the term of rolling up and quality formed to the clot at the production of cheeses.uk_UK
dc.description.abstractВивчали способи корекції сичужного згортання молока: термостійкість, параметри кислотності, температури, а також дози хлориду кальцію на термін згортання сирого та термізованого молока і якість утвореного згустку при виробництві сирів. Изучали способы коррекции сычужного свертывания молока: термостойкость, параметры кислотности, температуры, а также дозы хлорида кальция на срок свертывания и качество образованного сгустка при производстве сыров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсиропридатністьuk_UK
dc.subjectтермін згортанняuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсыропригодностьuk_UK
dc.subjectвремя свертыванияuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectcheeses fitnessuk_UK
dc.subjecttime of rolling upuk_UK
dc.titleСпособи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирівuk_UK
dc.title.alternativeСпособы коррекции сычужной свертываемости молока и образования сгустка при производстве сыровuk_UK
dc.title.alternativeMethods of correction of runnet coagulability of milk and education to clot at production of cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СПОСОБИ КОРЕКЦІЇ СИЧУЖНОЇ ЗГОРТАЄМОСТІ МОЛОКА.pdf209,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.