Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y. V.-
dc.date.accessioned2014-12-11T09:54:35Z-
dc.date.available2014-12-11T09:54:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНазаренко, Ю. В. Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко // Наукові праці ОНАХТ. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – Вип. 48. – Т. 2. – С. 250-252.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1935-
dc.descriptionThe dependence of milk was sampled from the udder of a cow and tank cooling of quality cleaning milking equipment. Found that contamination of milk in this sector goes through milk pipe and other parts of milking equipment. To reduce and prevent the contamination of milk with bacteria should wash milking equipment and periodically replaced parts and parts that were torn down, new ones.uk_UK
dc.description.abstractВ работі наведено перевірка єфективності технологічних режимів удосканаленої технології виробництва кисломолчного сиру для дитячого харчування, з використанням заквашувальних композицій зі змішаних культур біфідобактерій та мезофільних молочнокислих лактоків, біфідогенних факторів та пребіотиків, проведена оцінка його якості. Была исследована зависимость качества молока, отобранного из-под вымени коровы и танка-охладителя от качества мойки доильного оборудования. Выявили, что загрязнение молока в данном хозяйстве происходит через молокопровод и другие части доильного оборудования. Чтобы уменьшить и предупредить загрязнение молока бактериями необходимо тщательнее мыть доильное оборудование и время от времени заменять износившиеся части и детали на новые.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectкисломолочний сирuk_UK
dc.subjectбіотехнологіяuk_UK
dc.subjectферментаціяuk_UK
dc.subjectбіфідо- та лактобактеріїuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectбиотехнологияuk_UK
dc.subjectферментацияuk_UK
dc.subjectбифидо- и лактобактерииuk_UK
dc.subjectcottage cheeseuk_UK
dc.subjectbiotechnologyuk_UK
dc.subjectfermentationuk_UK
dc.subjectbifidobacteria and lactobacteriauk_UK
dc.titleУдосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии производства творога для детского питания с продленным сроком храненияuk_UK
dc.title.alternativeThe advanced technology of cottage cheese for baby food with long shelf lifeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf498,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.