Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦуканова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorЦуканова, Елена Сергеевна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновия Ивановна-
dc.contributor.authorTsukanova, Yelena Sergeevna-
dc.contributor.authorKuchеruk, Zinoviya Ivanovna-
dc.date.accessioned2015-01-15T11:11:33Z-
dc.date.available2015-01-15T11:11:33Z-
dc.date.issued2014-11-12-
dc.identifier.citationЦуканова О. С. Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировини [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова, З. І. Кучерук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листопада 2014 р. : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 137-138.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2017-
dc.descriptionThe expediency of the using of carrot kriopasta to improve the organoleptic, physical and chemical indicators of quality of non-protein bread, to increase its nutritional value, and to slow the staling of bread was proved. It was installed the recommended amount of carrot kriopasta, which is 10% by weight of the starch. In this case, the integral scor by β-carotene for children with different age and sex is 61,0... 94,1%.uk_UK
dc.description.abstractДоведено доцільність використання кріопасти з моркви з метою покращення органолептичних, фізико-хімічних показників якості безбілкового хліба, підвищення його харчової цінності, а також з метою сповільнення черствіння хліба. Встановлено рекомендовану кількість кріопасти з моркви, яка складає 10% до маси крохмалю. При цьому інтегральний скор по β-каротину для дітей різного віку і статі складає 61,0…94,1%. Доказана целесообразность использования криопасты из моркови с целью улучшения органолептических, физико-химических показателей качества безбелкового хлеба, повышения его пищевой ценности, а также с целью замедления черствения хлеба. Установлено рекомендованное количество криопасты из моркови, которое составляет 10% к массе крахмала. При этом интегральный скор по β-каротину для детей разного возраста и пола составляет 61,0...94,1%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectбезбілковий хлібuk_UK
dc.subjectдобавки з рослинної сировиниuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectбезбелковый хлебuk_UK
dc.subjectдобавки из растительного сырьяuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectnon-protein breaduk_UK
dc.subjectherbal supplementsuk_UK
dc.titleОбґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировиниuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование целесообразности повышения пищевой ценности безбелкового хлеба за счет использования добавок из растительного сырьяuk_UK
dc.title.alternativeJustification of increasing the nutritional value of non-protein bread through the use of herbal supplementsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харьков_Цуканова_тези(он-лайн конф).pdf305,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.