Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦуканова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorЦуканова, Елена Сергеевна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновия Ивановна-
dc.contributor.authorTsukanova, Yelena Sergeevna-
dc.contributor.authorKuchеruk, Zinoviya Ivanovna-
dc.date.accessioned2015-01-15T12:42:26Z-
dc.date.available2015-01-15T12:42:26Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЦуканова О. С. Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitro [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова, З. І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / Харк. держ. ун-т харч. та торг. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 1 (19). - С. 64-72.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2018-
dc.descriptionConsumer properties of product except the organoleptic and physico-chemical quality indexes, defined by its nutritional value and physiological effect on the human body. Carbohydrates are main components of the new non-protein bread. And it was interesting to investigate their digestibility. The research were conducted in the conditions of in vitro. This method approximately reproduce the conditions of carbohydrate digestion in humans. For research was used the preparation “Pancreatin” with enzymatic activity of lipase 8000 MO FIP, amylase 5600 MO FIP, protease 370 MO FIP.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено перетравлюваність вуглеводів (крохмалю) безбілкового хліба в умовах in vitro. Встановлено, що вуглеводи безбілкового хліба перетравлюються повільніше, ніж вуглеводи хліба з пшеничного борошна, що є позитивним у безбілковій дієті, оскільки знижується вуглеводне навантаження на організм. Цей ефект досягається за рахунок використання кукурудзяного крохмалю, який більш стійкий до дії ферментів і гірше перетравлюється під дією травних соків людини. Исследована перевариваемость углеводов (крахмала) безбелкового хлеба в условиях in vitro. Установлено, что углеводы безбелкового хлеба перевариваются медленнее, чем углеводы хлеба из пшеничной муки, что является положительным в безбелковой диете, поскольку снижается углеводная нагрузка на организм. Этот эффект достигается за счет использования кукурузного крахмала, который более устойчив к действию ферментов и хуже переваривается под действием пищеварительных соков человека.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectбезбілковий хлібuk_UK
dc.subjectвуглеводиuk_UK
dc.subjectперетравлюваністьuk_UK
dc.subjectбезбелковый хлебuk_UK
dc.subjectуглеводыuk_UK
dc.subjectперевариваемостьuk_UK
dc.subjectnon-protein breaduk_UK
dc.subjectcarbohydratesuk_UK
dc.subjectdigestibilityuk_UK
dc.titleДослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitrouk_UK
dc.title.alternativeИсследование переваримости углеводов безбелкового хлеба в условиях in vitrouk_UK
dc.title.alternativeIn vitro research of the digestibility of carbohydrates of non-protein breaduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження перетравлюваності.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.