Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2048
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Удянська, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Удянская, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Udjans’ka, Y. O. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-21T09:46:36Z | - |
dc.date.available | 2015-01-21T09:46:36Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Удянська Ю.О. Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NeA pectin:Са 2+» [Електронний ресурс] / Удянська Ю.О., Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. - Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. – С. 134. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2048 | - |
dc.description | Attention is paid to the preparation of sweet jelly reduced calorie products through the use of low-esterified pectin and amidated free calcium ions. | uk_UK |
dc.description.abstract | Приділяється увага приготуванню солодких желейних виробів зниженої калорійності за рахунок використання низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію. Уделяется внимание приготовлению сладких желейних изделий сниженной калорийности за счет использования низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Одеська національна академія хфрчових технологій | uk_UK |
dc.subject | кальцій | uk_UK |
dc.subject | низькоетерифікований амідований пектин | uk_UK |
dc.subject | желейні вироби | uk_UK |
dc.subject | комплексоутворення | uk_UK |
dc.subject | кальций | uk_UK |
dc.subject | низкоэтерифицированный амидированный пектин | uk_UK |
dc.subject | желейные изделия | uk_UK |
dc.subject | комплексообразование | uk_UK |
dc.subject | calcium | uk_UK |
dc.subject | low-esterified | uk_UK |
dc.subject | amidated pectin | uk_UK |
dc.subject | complexation | uk_UK |
dc.title | Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | Особенности приготовления сладких желированных блюд на основе системы «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | The features of gelled making sweet dishes based system «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Удянська_Степанова_Кондратюк.pdf | 134,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.