Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-21T10:58:27Z | - |
dc.date.available | 2015-01-21T10:58:27Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-21 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Технологии и оборудование химической, биотехнологической и пищевой промышленности : материалы VII Всероссийской научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых с международным участием, (21-23 мая 2014 года, г. Бийск) / Алт. гос.техн.ун., БТИ. - Бийск : Изд-во Алт. гос. техн. ун-та, 2014. - С. 307-309. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2050 | - |
dc.description | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. | uk_UK |
dc.description.abstract | С целью профилактики развития окислительного стресса и повышения активности антиоксидантных систем организма были разработаны проекты рецептур комбинированных продуктов на основе вареных колбасных изделий с каротином микробиологического происхождения. З метою профілактики розвитку окисного стресу та підвищення активності антиоксидантних систем організму були розроблені проекти рецептур комбінованих продуктів на основі варених ковбасних виробів з каротином мікробіологічного походження. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Изд-во Алтайского государственного технического университета | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | биологически активные вещества | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | carotene | uk_UK |
dc.subject | biological active substances | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.title | Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами | uk_UK |
dc.title.alternative | Збагачення ковбасних виробів біологічно активними речовинами | uk_UK |
dc.title.alternative | Enrichment of sausages biologically active substances | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обогащение колбасных изделий.pdf | 377,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.