Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2015-01-21T10:58:27Z-
dc.date.available2015-01-21T10:58:27Z-
dc.date.issued2014-05-21-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Технологии и оборудование химической, биотехнологической и пищевой промышленности : материалы VII Всероссийской научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых с международным участием, (21-23 мая 2014 года, г. Бийск) / Алт. гос.техн.ун., БТИ. - Бийск : Изд-во Алт. гос. техн. ун-та, 2014. - С. 307-309.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2050-
dc.descriptionThis work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.uk_UK
dc.description.abstractС целью профилактики развития окислительного стресса и повышения активности антиоксидантных систем организма были разработаны проекты рецептур комбинированных продуктов на основе вареных колбасных изделий с каротином микробиологического происхождения. З метою профілактики розвитку окисного стресу та підвищення активності антиоксидантних систем організму були розроблені проекти рецептур комбінованих продуктів на основі варених ковбасних виробів з каротином мікробіологічного походження.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherИзд-во Алтайского государственного технического университетаuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбиологически активные веществаuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectcaroteneuk_UK
dc.subjectbiological active substancesuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.titleОбогащение колбасных изделий биологически активными веществамиuk_UK
dc.title.alternativeЗбагачення ковбасних виробів біологічно активними речовинамиuk_UK
dc.title.alternativeEnrichment of sausages biologically active substancesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обогащение колбасных изделий.pdf377,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.