Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2052
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-22T09:21:12Z | - |
dc.date.available | 2015-01-22T09:21:12Z | - |
dc.date.issued | 2014-11 | - |
dc.identifier.citation | Кондратюк Н.В. Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // «Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві» : мат. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Харків, 12-14 листопада 2014 р.). - Харків, 2014. – С. 37-38 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2052 | - |
dc.description | The thesis focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder. | uk_UK |
dc.description.abstract | . Приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи. Уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | кальцій | uk_UK |
dc.subject | яєчна шкаралупа | uk_UK |
dc.subject | низькоетерифікований амідований пектин | uk_UK |
dc.subject | комплексоутворення | uk_UK |
dc.subject | кальций | uk_UK |
dc.subject | яичная скорлупа | uk_UK |
dc.subject | низкоэтерифицированный амидированный пектин | uk_UK |
dc.subject | комплексообразование | uk_UK |
dc.subject | calcium | uk_UK |
dc.subject | egg-shell | uk_UK |
dc.subject | low-esterified and amidated pectin | uk_UK |
dc.subject | complexation | uk_UK |
dc.title | Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | Study of gelling in the system of «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. .pdf | 319,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.