Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2015-01-22T09:21:12Z-
dc.date.available2015-01-22T09:21:12Z-
dc.date.issued2014-11-
dc.identifier.citationКондратюк Н.В. Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // «Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві» : мат. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Харків, 12-14 листопада 2014 р.). - Харків, 2014. – С. 37-38uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2052-
dc.descriptionThe thesis focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder.uk_UK
dc.description.abstract. Приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи. Уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectкальційuk_UK
dc.subjectяєчна шкаралупаuk_UK
dc.subjectнизькоетерифікований амідований пектинuk_UK
dc.subjectкомплексоутворенняuk_UK
dc.subjectкальцийuk_UK
dc.subjectяичная скорлупаuk_UK
dc.subjectнизкоэтерифицированный амидированный пектинuk_UK
dc.subjectкомплексообразованиеuk_UK
dc.subjectcalciumuk_UK
dc.subjectegg-shelluk_UK
dc.subjectlow-esterified and amidated pectinuk_UK
dc.subjectcomplexationuk_UK
dc.titleВивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+»uk_UK
dc.title.alternativeИзучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»uk_UK
dc.title.alternativeStudy of gelling in the system of «NEA pectin : Ca 2+»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кондратюк Н.В., Степанова Т.М. .pdf319,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.