Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2015-01-26T07:28:11Z-
dc.date.available2015-01-26T07:28:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТищенко В. І. Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко.// Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - Сер. "Харчові технології". - Львів, 2014. - Т. 16. - № 3 (60). - Ч. 4. - С. 167-175.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2053-
dc.descriptionConducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight.uk_UK
dc.description.abstractПроведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицькогоuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectякість м’ясаuk_UK
dc.subjectзабійна масаuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectкачество мясаuk_UK
dc.subjectубойная масаuk_UK
dc.subjectрorkuk_UK
dc.subjectquality of meatuk_UK
dc.subjectcarcass massuk_UK
dc.titleЗалежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємuk_UK
dc.title.alternativeЗависимость качества свинины от условий транспортировки и длительности выдержки свиней перед забоемuk_UK
dc.title.alternativeThe dependence of the quality of pork from transportation conditions and duration of exposure of pigs prior to slaughteruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залежність якості свинини.pdf412,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.