Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозинська, І. В.-
dc.contributor.authorЛозинская, И. В.-
dc.contributor.authorLozynska, I. V.-
dc.date.accessioned2015-01-27T09:20:44Z-
dc.date.available2015-01-27T09:20:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛозинська І. В. Технологічні особливості ефективного виробництва м’ясо-молочної продукції за рахунок впровадження інтенсивних технологій [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Інноваційна економіка. - № 12 (грудень). - 2014. - С. 144-150.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2059-
dc.descriptionSubstantiates the need for the introduction of technology intensive production of meat and dairy farms if the use of innovative methods of management, which will result in additional economic impact. With intensive driving dairy animal productivity increase should be achieved by the simultaneous reduction of labor costs of production. In modern terms these tasks in most cases connected with modernization of production at existing facilities. Intensive cattle breeding is inextricably linked with high livestock reproduction, allowing to meet the needs of farm animals, suitable for use in the modern world. These animals have high yield of milk - 5000-7000 kg with standard content in the fat and protein, and beef cattle - average daily weight increase per 600 grams is belowuk_UK
dc.description.abstractОбґрунтовано потребу впровадження інтенсивної технології виробництва м’ясо-молочної продукції сільськогосподарськими підприємствами за умови використання інноваційних методів господарювання, що дасть можливість отримати додатковий економічний ефект. При інтенсивному веденні молочного скотарства підвищення продуктивності тварин повинно бути досягнуто за одночасного скорочення витрат праці на виробництво продукції. У сучасних умовах вирішення цих завдань у більшості випадків пов’язане із модернізацією виробництва на уже існуючих об’єктах. Інтенсивне ведення скотарства нерозривно пов’язане з високим рівнем відтворення поголів’я, що дає змогу забезпечити потреби ферм у тваринах, придатних для експлуатації в сучасних умовах. Такі тварини повинні мати високий надій — 5000-7000 кг молока при стандартному вмісті в ньому жиру і білка, а поголів’я м’ясного напрямку – середньодобові привіси не нижче 600 грам. Обоснована потребность внедрения интенсивной технологии производства мясо-молочной продукции сельскохозяйственными предприятиями при условии использования инновационных методов хозяйствования, которое даст возможность получить дополнительный экономический эффект. При интенсивном ведении молочного скотоводства повышение производительности животных должно быть достигнуто за счет одновременного сокращения затрат труда на производство продукции. В современных условиях решения этих задач в большинстве случаев связано с модернизацией производства на уже существующих объектах. Интенсивное ведение скотоводства неразрывно связано с высоким уровнем воспроизведения поголовья, которое дает возможность обеспечить нужды ферм в животных, пригодных для эксплуатации в современных условиях. Такие животные должны иметь высокий надой - 5000-7000 кг молока при стандартном содержимом в нем жира и белка, а поголовье мясного направления - среднесуточные привесы не ниже 600 грамм.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UK
dc.subjectм’ясо-молочна продукціяuk_UK
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UK
dc.subjectинтенсификацияuk_UK
dc.subjectмясо-молочная продукцияuk_UK
dc.subjectэкономическая эффективностьuk_UK
dc.subjectintensificationuk_UK
dc.subjectmeat and dairy productsuk_UK
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UK
dc.titleТехнологічні особливості ефективного виробництва м’ясо-молочної продукції за рахунок впровадження інтенсивних технологійuk_UK
dc.title.alternativeТехнологические особенности эффективного производства мясо-молочной продукции за счет внедрения интенсивных технологийuk_UK
dc.title.alternativeTechnological features of effective meat and dairy products of products production by the introduction of intensive methodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6. ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЕФЕКТИВНОГО ВИРОБНИЦТВА.pdf181,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.