Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Tsigura, Viktоriуa | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-11T08:45:28Z | - |
dc.date.available | 2015-02-11T08:45:28Z | - |
dc.date.issued | 2014-11 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В.В. Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний період [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю [«Проблеми формування здорового способу життя у молоді»], (Одеса, 4-5 листопада 2014 р.) / Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій. – О.: ОНАХТ, 2014. –– С.193. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2072 | - |
dc.description | Factors that influence the technological properties of meat during period before slaughter, were considered. The ways of solving this problem, were determined. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса у перед забійний період. Визначено шляхи вирішення даної проблеми. Рассмотрены факторы, влияющие на технологические свойства мяса в перед убойный период. Определены пути решения данной проблемы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk_UK |
dc.subject | м’ясні продукти високої якості | uk_UK |
dc.subject | свинина PSE | uk_UK |
dc.subject | мясные продукты высокого качества | uk_UK |
dc.subject | свинина PSE | uk_UK |
dc.subject | meat products of high quality | uk_UK |
dc.subject | PSE pork | uk_UK |
dc.title | Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний період | uk_UK |
dc.title.alternative | Факторы, которые влияют на технологические свойства мяса в предубойный период | uk_UK |
dc.title.alternative | Factors that influence the technological properties of meat during period before slaughter | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура.pdf | 277,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.