Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorTsigura, Viktоriуa-
dc.date.accessioned2015-02-11T08:45:28Z-
dc.date.available2015-02-11T08:45:28Z-
dc.date.issued2014-11-
dc.identifier.citationЦигура В.В. Фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний період [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю [«Проблеми формування здорового способу життя у молоді»], (Одеса, 4-5 листопада 2014 р.) / Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій. – О.: ОНАХТ, 2014. –– С.193.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2072-
dc.descriptionFactors that influence the technological properties of meat during period before slaughter, were considered. The ways of solving this problem, were determined.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто фактори, які впливають на технологічні властивості м’яса у перед забійний період. Визначено шляхи вирішення даної проблеми. Рассмотрены факторы, влияющие на технологические свойства мяса в перед убойный период. Определены пути решения данной проблемы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectм’ясні продукти високої якостіuk_UK
dc.subjectсвинина PSEuk_UK
dc.subjectмясные продукты высокого качестваuk_UK
dc.subjectсвинина PSEuk_UK
dc.subjectmeat products of high qualityuk_UK
dc.subjectPSE porkuk_UK
dc.titleФактори, які впливають на технологічні властивості м’яса в передзабійний періодuk_UK
dc.title.alternativeФакторы, которые влияют на технологические свойства мяса в предубойный периодuk_UK
dc.title.alternativeFactors that influence the technological properties of meat during period before slaughteruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура.pdf277,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.