Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2106
Назва: Оценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цехов
Інші назви: Оцінка ризиків мікробіологічної безпеки продукції птахівництва і устаткування в умовах забійних цехів
Estimation of risks of microbiological safety of products of the poultry farming and equipment in the conditions of for slaughter houses
Автори: Фотина, Т. И.
Касьяненко, О. И.
Гладченко, С. М.
Фотiна, Т. I.
Касяненко, О. I.
Гладченко, С. М.
Fotina, T. I.
Kasjanenko, O. I.
Нladchenko, S. M.
Ключові слова: кампилобактерии
пищевые токсикоинфекции
убойныe цехи
кампілобактерії
харчові токсикоінфекції
забійні цехи
kampylobakters
food toxicoinfections
for slaughter houses
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Касьяненко О. И. Оценка рисков микробиологической безопасности продукции птицеводства и оборудования в условиях убойных цехов [Електронний ресурс] / О. И. Касяненко, Т. И. Фотина, С. М. Гладченко // Вестник Курской государственной сельскохозяйственной академии. - 2014. - Вип. 3. - С. 67-69.
Короткий огляд (реферат): В статье представлены результаты исследований продуктов птицеводства на наличие бактерий Campylobacter (тушки птицы, оборудования, помещения убойных цехов) и их роль в возникновении пищевых токсикоинфекций у человека. У статті представлені результати досліджень продуктів птахівництва на наявність бактерій Campylobacter (тушки птиці, устаткування, приміщення забійних цехів) та їх роль у виникненні харчових токсикоінфекцій у людини.
Опис: In the article the results of researches of products of the poultry are presented in the presence of bacteria of Campylobacter (carcasses of poultry, equipment, apartment of for slaughter houses.) and their role in the origin of food toxicoinfections for a man.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2106
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
оценка_рисков_микроб._безопасности (1).pdf317,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.