Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2107
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. I.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorКасяненко, О. И.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.contributor.authorНladchenko, S. M.-
dc.date.accessioned2015-02-23T13:24:11Z-
dc.date.available2015-02-23T13:24:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКасяненко О. І. Морфологічні та культуральні властивості ізолятів Сampylobacter spp. [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко // Науковий вiсник Луганського національного аграрного унiверситету. - 2014. - № 60. - С. 60-65.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2107-
dc.descriptionThe article describes and analyzes the results of researches on studying features of morphological signs of Campylobacter, which were isolated from poultry. The shown data regarding cultural properties Campylobacter spp. at cultivation of liquid, dense and semi-liquid nutrient mediums. Considering the results obtained relatively morphological properties and features of cultivation of these microorganisms have been conducted research on differentiation and identification of microorganisms of the genus Campylobacter.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені і проаналізовані результати досліджень щодо вивчення особливостей морфологічних ознак кампілобактерій, які були ізольовані із м’яса птиці. Наведені дані щодо культуральних властивостей Campylobacter spp. за культивування в рідких, щільних та напіврідких поживних середовищах. Враховуючи отримані результати щодо морфологічних властивостей і особливості культивування даних мікроорганізмів були проведені дослідження щодо диференціації та ідентифікації мікроорганізмів роду Campylobacter. В статье приведены и проанализированы результаты исследований относительно изучения особенностей морфологических признаков кампилобактерий, которые были изолированы из мяса птицы. Приведены данные относительно культуральных свойств Campylobacter spp. при культивировании в жидких, плотных и полужидких питательных средах. Учитывая полученные результаты относительно морфологических свойств и особенности культивирования данных микроорганизмов были проведены исследования относительно дифференциации и идентификации микроорганизмов рода Campylobacter.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectізолятиuk_UK
dc.subjectживильні середовищаuk_UK
dc.subjectідентифікаціяuk_UK
dc.subjectизолятыuk_UK
dc.subjectпитательные средыuk_UK
dc.subjectидентификацияuk_UK
dc.subjectisolatesuk_UK
dc.subjectnutritional environmentsuk_UK
dc.subjectidentificationuk_UK
dc.titleМорфологічні та культуральні властивості ізолятів Campylobacter spp.uk_UK
dc.title.alternativeМорфологические и культуральные свойства изолятов Campylobacter spp.uk_UK
dc.title.alternativeMorphological and сultural properties of isolates of Сampylobacter spp.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касяненко О.І.-авт (2).pdf738,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.