Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorШанина, О. Н.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorShanina, O. N.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.date.accessioned2015-02-27T10:18:25Z-
dc.date.available2015-02-27T10:18:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128-
dc.descriptionПолучены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы.uk_UK
dc.description.abstractОтримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.titleДослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютаміназиuk_UK
dc.title.alternativeИсследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.