Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Shanina, O. N. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-27T10:18:25Z | - |
dc.date.available | 2015-02-27T10:18:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128 | - |
dc.description | Получены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы. | uk_UK |
dc.description.abstract | Отримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.title | Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазы | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження іонозвязувальної здатності білків безглютенового борошна.pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.