Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2258
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-30T08:11:34Z | - |
dc.date.available | 2015-03-30T08:11:34Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Болгова, Н. В. Продукти для функціонального харчування [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сборник тезисов по материалам 20-й международной научной конференции (15-19 сентября 2014г.). – Ч1. – Сумы: СНАУ, 2014. – С. 159-160. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2258 | - |
dc.description | Analysis of studies have shown that the introduction of carrageenan helps to improve physical and chemical parameters of quality indicators established improve the taste and structure and surface properties of the plastic is an increase and a decrease in elastic. These processes are explained by the peculiarities of the chemical composition of additives introduced, which is a very important factor that affects the ratio of elastic and plastic deformation components. The results showed that the use of carrageenan in the production of functional purpose has broad prospects and relevant. | uk_UK |
dc.description.abstract | Аналіз досліджень показав, що внесення карагенана сприяє поліпшенню фізико-хімічних показників якості, встановлено поліпшення смакових показників, а також структури і поверхні, відбувається збільшення пластичних властивостей і зменшення пружних. Ці процеси пояснюються особливостями хімічного складу внесеної добавки, яка є досить важливим фактором, що впливає на співвідношення пружних і пластичних компонентів деформації. Результати досліджень показали, що використання карагенана при виробництві продуктів функціонального призначення має широкі перспективи та є актуальним. Анализ исследований показал, что внесение каррагинан способствует улучшению физико-химических показателей качества, установлено улучшение вкусовых показателей, а также структуры и поверхности, происходит увеличение пластических свойств и уменьшения упругих. Эти процессы объясняются особенностями химического состава внесенной добавки, которая является достаточно важным фактором, влияющим на соотношение упругих и пластических компонентов деформации. Результаты исследований показали, что использование каррагинан при производстве продуктов функционального назначения имеет широкие перспективы и является актуальным. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | харчування | uk_UK |
dc.subject | полісахариди | uk_UK |
dc.subject | карагенани | uk_UK |
dc.subject | функціональні | uk_UK |
dc.subject | питание | uk_UK |
dc.subject | полисахариды | uk_UK |
dc.subject | каррагинан | uk_UK |
dc.subject | функциональные | uk_UK |
dc.subject | food | uk_UK |
dc.subject | polysaccharides | uk_UK |
dc.subject | carrageenan | uk_UK |
dc.subject | functional | uk_UK |
dc.title | Продукти для функціонального харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Продукты для функционального питания | uk_UK |
dc.title.alternative | Products for functional food | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.(Одеса).pdf | 85,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.