Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2015-04-21T10:52:55Z-
dc.date.available2015-04-21T10:52:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В.Ф. Могутова / Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Харків, 2013. - Вип. 140. - С. 11-19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2328-
dc.descriptionThis paper investigates changes in physic-chemical, microbiological and organoleptic characteristics of milk according to the different modes of pasteurization, milk is installed thermal resistance of the total bacterial contamination and proposed modification of the flow sheet drinking pasteurized milk in order to produce a product with extended shelf life.uk_UK
dc.description.abstractВ статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння та запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання. В статье исследованы изменения физико-химических, микробиологических и органолептических показателей молока в зависимости от разных режимов пастеризации, установлена термостойкость молока от общего бактериального обсеменения и предложена модификация технологической схемы молока питьевого пастеризованного с целью изготовления продукта с продленным сроком хранения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectмолоко пастеризованеuk_UK
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UK
dc.subjectтермостійкістьuk_UK
dc.subjectмолоко пастеризованноеuk_UK
dc.subjectтехнологические процессыuk_UK
dc.subjectтермостойкостьuk_UK
dc.subjectmilk is pasteurizeduk_UK
dc.subjecttechnological processesuk_UK
dc.subjectheat-resistanceuk_UK
dc.titleМодифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeМодификация технологии питьевого пастеризованного молока с долговременным сроком хранения.uk_UK
dc.title.alternativeModification of technology of the drinkable pasteurized milk with an of long duration expiration dateuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І. Модифікація технології.PDF275,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.