Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorLyubenco, Galina Dmitrivna-
dc.date.accessioned2015-04-21T12:00:23Z-
dc.date.available2015-04-21T12:00:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. - Вип. 2 (18). - С. 47-51.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2329-
dc.descriptionDeveloped the new technology of heat-resistant filling from raw milk using pectin. Shows a prescription composition and the technological processes of its production.uk_UK
dc.description.abstractРозроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва. Разработана новая технология термостойкой начинки на основе молочного сырья с использованием пектина. Приведены рецептурный состав и технологический процесс её производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectтермостійка начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологічний процесuk_UK
dc.subjectгидрокалоидыuk_UK
dc.subjectтермостойкая начинкаuk_UK
dc.subjectтехнологический процессuk_UK
dc.subjecthydrocolloidsuk_UK
dc.subjectpectin heat-resistant fillinguk_UK
dc.subjectpolymer technological processuk_UK
dc.titleОсобливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектинуuk_UK
dc.title.alternativeОсобенности технологии та рецептуры термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина.uk_UK
dc.title.alternativeTechnology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г.Д. Особливості технології.PDF716,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.