Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2329
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, Galina Dmitrivna | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-21T12:00:23Z | - |
dc.date.available | 2015-04-21T12:00:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. - Вип. 2 (18). - С. 47-51. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2329 | - |
dc.description | Developed the new technology of heat-resistant filling from raw milk using pectin. Shows a prescription composition and the technological processes of its production. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва. Разработана новая технология термостойкой начинки на основе молочного сырья с использованием пектина. Приведены рецептурный состав и технологический процесс её производства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | гідроколоїди | uk_UK |
dc.subject | термостійка начинка | uk_UK |
dc.subject | технологічний процес | uk_UK |
dc.subject | гидрокалоиды | uk_UK |
dc.subject | термостойкая начинка | uk_UK |
dc.subject | технологический процесс | uk_UK |
dc.subject | hydrocolloids | uk_UK |
dc.subject | pectin heat-resistant filling | uk_UK |
dc.subject | polymer technological process | uk_UK |
dc.title | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Особенности технологии та рецептуры термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина. | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д. Особливості технології.PDF | 716,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.