Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2442
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorЗвєрєв, В. О.-
dc.contributor.authorШанина, О. Н.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorЗверев, В. А.-
dc.contributor.authorShanina, O. N.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.contributor.authorZverev, V. A.-
dc.date.accessioned2015-05-13T09:13:56Z-
dc.date.available2015-05-13T09:13:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5/11 (71). - С. 28-33.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2442-
dc.descriptionИсследовано влияние трансглютаминазы в присутствии различных товарных форм белков животного происхождения на агрегирующую способность клейковины, ионосвязывающую способность белков безглютеновой муки. Установлено повышение агрегирующей способности клейковины, ионосвязывающей способности белков муки в присутствии исследуемых добавок. Полученные результаты направлены на улучшение структурно-механических свойств мучного теста, макаронных и мучных фигурных продуктов, безглютенового хлеба.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено вплив трансглютамінази в присутності різних тваринних форм білків тваринного походження на агрегуючу здатність клейковини, іонозв’язувальну здатність білків безглютенового борошна. Встановлено підвищення агрегуючої здатності клейковини, іонозв’язувальної здатності білків борошна в присутності досліджуваних добавок. Отримані результати спрямовані на покращення структурно-механічних властивостей борошняного тіста, макаронних та борошняних формованих продуктів, безглютенового хліба.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectклейковинаuk_UK
dc.subjectагрегаціяuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectклейковинаuk_UK
dc.subjectагрегаціяuk_UK
dc.titleВплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошнаuk_UK
dc.title.alternativeВлияние фермента трансглютаминаза на свойства белков мукиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ФЕРМЕНТУ.pdf287,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.