Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Звєрєв, В. О. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Зверев, В. А. | - |
dc.contributor.author | Shanina, O. N. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.contributor.author | Zverev, V. A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-13T09:13:56Z | - |
dc.date.available | 2015-05-13T09:13:56Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5/11 (71). - С. 28-33. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2442 | - |
dc.description | Исследовано влияние трансглютаминазы в присутствии различных товарных форм белков животного происхождения на агрегирующую способность клейковины, ионосвязывающую способность белков безглютеновой муки. Установлено повышение агрегирующей способности клейковины, ионосвязывающей способности белков муки в присутствии исследуемых добавок. Полученные результаты направлены на улучшение структурно-механических свойств мучного теста, макаронных и мучных фигурных продуктов, безглютенового хлеба. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено вплив трансглютамінази в присутності різних тваринних форм білків тваринного походження на агрегуючу здатність клейковини, іонозв’язувальну здатність білків безглютенового борошна. Встановлено підвищення агрегуючої здатності клейковини, іонозв’язувальної здатності білків борошна в присутності досліджуваних добавок. Отримані результати спрямовані на покращення структурно-механічних властивостей борошняного тіста, макаронних та борошняних формованих продуктів, безглютенового хліба. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | клейковина | uk_UK |
dc.subject | агрегація | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | клейковина | uk_UK |
dc.subject | агрегація | uk_UK |
dc.title | Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние фермента трансглютаминаза на свойства белков муки | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ ФЕРМЕНТУ.pdf | 287,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.