Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorШанина, О. Н.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.contributor.authorShanina, O. N.-
dc.date.accessioned2015-05-13T10:36:22Z-
dc.date.available2015-05-13T10:36:22Z-
dc.date.issued2014-10-13-
dc.identifier.citationЛобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443-
dc.descriptionКачество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения.uk_UK
dc.description.abstractЯкість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectхлібопекарська продукціяuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectспособи тістоведенняuk_UK
dc.subjectхлебопекарная продукцияuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.subjectспособы тестоведенияuk_UK
dc.titleОбґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хлібаuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлебаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обґрунтування режимів тістоведення.pdf367,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.