Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.contributor.author | Shanina, O. N. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-13T10:36:22Z | - |
dc.date.available | 2015-05-13T10:36:22Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-13 | - |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443 | - |
dc.description | Качество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения. | uk_UK |
dc.description.abstract | Якість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НУХТ | uk_UK |
dc.subject | хлібопекарська продукція | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | способи тістоведення | uk_UK |
dc.subject | хлебопекарная продукция | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | способы тестоведения | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлеба | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обґрунтування режимів тістоведення.pdf | 367,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.