Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2445
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачева, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Зверев, В. А. | - |
dc.contributor.author | Алексенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Шанина, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Звєрєв, В. О. | - |
dc.contributor.author | Алексенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-13T11:52:02Z | - |
dc.date.available | 2015-05-13T11:52:02Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Лобачева Н. Л. Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачева, В. А. Зверев, В. А. Алексенко, О. Н. Шанина // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : международная научно-практическая конференция, (16-17 октября 2014 г.). - Алматы : АТУ, 2014. - С. 148. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2445 | - |
dc.description | Ферменти широко застосовуються в різних галузях промисловості, а досягнення сучасної ензимології ще значніше розширили можливості застосування ферментів, і в першу чергу, в медицині і харчовій промисловості. | uk_UK |
dc.description.abstract | Ферменты широко применяются в различных отраслях промышленности, а достижения современной энзимологии ещё значительнее расширили возможности применения ферментов, и в первую очередь, в медицине и пищевой промышленности. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | АТУ | uk_UK |
dc.subject | ферментные препараты | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | безглютеновые продукты | uk_UK |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | безглютенові продукти | uk_UK |
dc.title | Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов | uk_UK |
dc.title.alternative | Практика та перспективи застосування ферменту трансглютаміназа для регулювання властивостей борошняних продуктів | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Практика и перспективы применения.pdf | 3,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.